Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Voor deze opleiding ga je je inschrijven

Deze opleiding heb je zojuist geselecteerd en hiervoor kun je je gaan inschrijven.

Je bestellijst is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Heb je interesse in Studiecoaching?

Onze uitgebreide selectie van coachingpakketten zijn ontworpen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en te begeleiden. Onze doelgerichte online coachingpakketten bieden een gestructureerde aanpak om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw specifieke doelen en het overwinnen van persoonlijke uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar professionele begeleiding om jouw groei te versnellen, je voor te bereiden op een belangrijke examenopdracht, of gewoon meer inzicht wilt krijgen in jezelf, we hebben een pakket dat bij jouw behoeften past. 

Studiecoaching is natuurlijk niet verplicht, maar wel veelgekozen door onze deelnemers. Onze studiecoach neemt persoonlijk contact met jou op om de planning te bespreken. Of je nu de voorkeur geeft aan wekelijkse sessies of flexibele afstemmingen, we passen ons aan jouw tempo aan. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de coaching niet alleen effectief is, maar ook naadloos in jouw drukke leven past.

Studiecoaching - Pakket 1

Je ontvangt 2 sessies van 1 uur online coaching om je persoonlijke doelen te bereiken. Deze gerichte begeleiding biedt individuele aandacht en ondersteuning om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken.

€ 200

exclusief btw

Studiecoaching - Pakket 2

Je ontvangt 3 online coachingssessies van 1 uur elk om dieper in te gaan op jouw ontwikkeling. Dit pakket biedt een uitgebreidere begeleiding, waardoor er meer ruimte is om aan verschillende aspecten van je groei te werken.

€ 300

exclusief btw

Studiecoaching - Pakket 3

Je ontvangt 4 online coachingssessies van 1 uur per stuk en vergroot de impact van jouw persoonlijke groei. Dit pakket is ideaal voor wie op zoek is naar een uitgebreidere begeleiding om diverse doelen te bereiken.

€ 400

exclusief btw

Studiecoaching - Pakket 4

Je ontvangt 4 online coachingssessies van 1 uur, aangevuld met 1 uur begeleiding bij je examenopdracht. Dit pakket biedt niet alleen ondersteuning bij algemene groei, maar ook specifieke begeleiding bij het voorbereiden en uitvoeren van examenopdrachten.

€ 500

exclusief btw

Studiecoaching - Pakket 5

Je ontvangt 5 online coachingssessies van 1 uur en 1 uur begeleiding bij je examenopdracht. Dit uitgebreide pakket is ontworpen voor diegenen die intensieve ondersteuning willen bij zowel algemene ontwikkeling als examenvoorbereiding.

€ 600

exclusief btw

Scroll naar boven