Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Accountmanagement en Sales (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Als accountmanager of salesmanager is het cruciaal om diepgaand te begrijpen wat de (onderliggende) behoeften zijn van potentiële klanten. Je moet oplossingen aandragen die de klant daadwerkelijk vooruit helpen, terwijl je ook rekening houdt met je eigen doelstellingen en strategie. Deze opleiding biedt inzicht in strategisch salesmanagement, salesplanning en de kunst van commercieel onderhandelen. Je leert klanten effectief te segmenteren, om te gaan met verkoopweerstanden en je gaat hands-on aan de slag met diverse verkooptechnieken.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om online accountmanagement en sales succesvol toe te passen.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je krijgt inzicht in sales- en accountmanagement.
 • Je bent in staat om een verkoopafdeling op te zetten.
 • Je leert hoe je verkooptechnieken kunt toepassen.
 • Je hebt inzicht in verkoop- en gesprekstechnieken.
 • Je kunt omgaan met verkoopweerstanden.
 • Je leert hoe je afnemersgroepen kunt segmenteren.
 • Je bent in staat om relatiemanagement toe te passen.
 • Je hebt inzicht in contentmanagement.
 • Je kunt op een effectieve manier een webwinkel inrichten.
 • Je leert hoe je een projectplan kunt opstellen.
 • Je bent in staat om te sturen op salesinformatie.
 • Je bent in staat om digitale data te verwerken.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Salesgesprekken, HBO Sales- en Accountmanagement, HBO Projectmanagement en HBO E-commerce en E-business.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Salesgesprekken, HBO Sales- en Accountmanagement, HBO Projectmanagement en HBO E-commerce en E-business.

Diploma

De opleiding HBO Accountmanagement en Sales (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Accountmanagement en Sales (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Accountmanagement en Sales (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.