Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Commerciële Economie (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Commerciële economie omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder marketing, sales, communicatie en bedrijfseconomische aspecten. Als je betrokken bent bij deze gebieden, is deze opleiding uitstekend geschikt. Deze boeiende en veelzijdige leerervaring biedt een effectieve mogelijkheid voor persoonlijke groei in het vakgebied van commerciële economie. Tijdens de opleiding komen verschillende onderwerpen aan bod, o.a. managementstijlen, financieel inzicht, communicatiestrategie, marktverkenning, marketingmix, ontwikkelingen binnen de organisatie en het opstellen van budgets.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om commerciële economie binnen de organisatie doeltreffend toe te passen.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je kunt een financieel plan opstellen binnen een organisatie.
 • Je bent in staat om de cultuur binnen een organisatie in kaart te brengen.
 • Je leert hoe je een communicatiestrategie kunt opzetten.
 • Je kunt de marketingmix toepassen binnen een organisatie.
 • Je leert hoe je een investeringsanalyse kunt uitvoeren.
 • Je bent in staat om effectief marketingcommunicatie toe te passen.
 • Je kunt sturen op directe- en indirecte kosten.
 • Je hebt inzicht in financiën binnen een organisatie.
 • Je kunt een markt segmenteren.
 • Je leert hoe je het koopgedrag kunt beïnvloeden.
 • Je bent in staat om te sturen op visie, missie en doelen.
 • Je krijgt inzicht in managementfilosofieën.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Management en Organisdatie, HBO Bedrijfseconomie, HBO Marketingmanagement en HBO Marketingcommunicatie.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Management en Organisdatie, HBO Bedrijfseconomie, HBO Marketingmanagement en HBO Marketingcommunicatie.

Diploma

De opleiding HBO Commerciële Economie (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Commerciële Economie (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Commerciële Economie (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.