Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Dienstenmarketing (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Voor organisaties is marketing van onschatbare waarde om te groeien en dit geldt niet alleen voor bedrijven die producten aanbieden. Veel organisaties richten zich volledig of gedeeltelijk op het leveren van diensten. Gedurende de zes maanden durende opleiding HBO Dienstenmarketing krijg je een diepgaand begrip van dit vakgebied. Hoe zorg je ervoor dat jouw diensten bekend worden bij een specifieke doelgroep of zelfs een breed publiek? Deze opleiding neemt je graag mee in de fascinerende wereld van dienstenmarketing.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om dienstenmarketing succesvol toe te passen.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je bent in staat om marketingbeleid op te stellen.
 • Je weet hoe je koopgedrag kunt beïnvloeden.
 • Je bent in staat om marketinginstrumenten toe te passen.
 • Je hebt inzicht in dienstenmarketing.
 • Je kunt een marktonderzoek opzetten.
 • Je weet hoe je de omgeving kunt analyseren.
 • Je kunt een dienstenmarketingplan opstellen.
 • Je hebt inzicht in omgaan met lastige gesprekken.
 • Je weet hoe je onderzoeksresultaten verwerkt.
 • Je kunt onderzoeksresultaten interpreteren.
 • Je bent in staat om effectief te onderhandelen.
 • Je kunt de marketingmix toepassen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Dienstenmarketing, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Dienstenmarketing, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Diploma

De opleiding HBO Dienstenmarketing (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Dienstenmarketing (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Dienstenmarketing (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.