Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO E-commerce (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

E-commerce, ofwel het verkopen via internet, is in deze moderne tijd onontbeerlijk voor veel organisaties. Deze opleiding belicht de fundamenten van e-commerce, waarbij je inzicht verwerft in het bedrijven van online handel, de voordelen van e-commerce en hoe je het klantproces effectief kunt sturen. Daarnaast omvat de opleiding diverse praktijkoefeningen. Tijdens de opleiding ben je actief bezig met e-commerce door je eigen (werk)situaties in te brengen.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om e-commerce succesvol toe te passen.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in marketingmanagement.
 • Je hebt inzicht in marktanalyses.
 • Je weet hoe je koopgedrag kunt beïnvloeden.
 • Je weet hoe je onderzoeksresultaten verwerkt.
 • Je kunt onderzoeksresultaten interpreteren.
 • Je bent in staat om marketinginstrumenten toe te passen.
 • Je hebt inzicht in e-commerce en e-business.
 • Je bent in staat om e-fulfilment toe te passen.
 • Je weet hoe je de online verkopen kunt analyseren.
 • Je bent in staat een e-commerce marketingplan op te stellen.
 • Je hebt inzicht in omgaan met lastige gesprekken.
 • Je bent in staat om effectief te onderhandelen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO E-commerce, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO E-commerce, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Diploma

De opleiding HBO E-commerce (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO E-commerce (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO E-commerce (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.