Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Eventmanagement (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Haal jij voldoening uit het organiseren van evenementen? Het daadwerkelijk laten slagen van dergelijke gelegenheden vereist zorgvuldige planning en organisatorisch talent. Je moet niet alleen effectief plannen, maar ook uitstekend kunnen communiceren met artiesten, beveiligers, vervoerders en leveranciers. Deze opleiding richt zich op projectmatig werken en leert je essentiële vaardigheden in het opzetten van een draaiboek en het hanteren van een (strakke) tijdsplanning.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben in staat om zelfstandig evenementen te gaan organiseren.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in de organisatie van evenementen.
 • Je krijgt inzicht in de kwaliteitsborging bij evenementen.
 • Je kunt sturen op beheeraspecten van een evenement.
 • Je bent in staat om klantgericht te werken bij evenementen.
 • Je kunt een marketingplan opstellen voor een event.
 • Je kunt de fasen van het marktonderzoekproces omschrijven.
 • Je kunt het belang van marktsegmentatie uitleggen voor een event.
 • Je kunt marketingcommunicatie en de werking van het communicatieproces uitleggen.
 • Je kunt sturen op teamontwikkeling.
 • Je hebt inzicht in de inhoud van een evenementenproject.
 • Je bent in staat om een projectplanning op te stellen voor een event.
 • Je leert hoe je een evenementendraaiboek op kunt stellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Evenementenorganisatie, HBO Projectmanagement, HBO Marketingmanagement en HBO Managementvaardigheden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Evenementenorganisatie, HBO Projectmanagement, HBO Marketingmanagement en HBO Managementvaardigheden.

Diploma

De opleiding HBO Eventmanagement (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Eventmanagement (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Eventmanagement (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.