Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Marketing en Communicatie (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Ben je geïnteresseerd in de dynamische domeinen van marketing en communicatie? Gedurende deze opleiding krijg je inzicht in wat marketing en communicatie precies inhouden en hoe ze met elkaar verweven zijn. Je verkent theoretische aspecten met betrekking tot de positionering en branding van een organisatie, ontwikkelt een marketingconcept, begrijpt marketingcommunicatie en leert op welke manier je koopgedrag kunt beïnvloeden. Wil je meer kennis vergaren over marktverkenning, marketingconcepten, diverse vormen van marketingcommunicatie, gesprekstechnieken en het opstellen van een mediaplanning? Deze opleiding biedt je de instrumenten om je te ontwikkelen tot een waardevolle professional op het gebied van marketing en communicatie.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je bevoegd om marketing- en communicatietaken binnen een marketing- en communicatie-afdeling doeltreffend uit te voeren.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je leert hoe je een marktonderzoek opzet.
 • Je kunt zelfstandig een marktonderzoek uitvoeren.
 • Je hebt inzicht in doelgericht marktanalyses uitvoeren.
 • Je leert hoe je onderzoeksrapportages kunt opstellen.
 • Je bent in staat om een marketingconcept te ontwikkelen.
 • Je krijgt inzicht in marketingcommunicatie.
 • Je leert hoe je doeltreffend communiceert met reclame- en mediabureaus.
 • Je kunt een marketingcommunicatiestrategie opzetten.
 • Je leert hoe je koopgedrag kunt beïnvloeden.
 • Je hebt inzicht in gesprekstechnieken.
 • Je bent in staat om product- en prijsbeleid toe te passen.
 • Je kunt effectief luisteren, samenvatten en doorvragen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Marketingcommunicatie, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Marketingcommunicatie, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Diploma

De opleiding HBO Marketing en Communicatie (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Marketing en Communicatie (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Marketing en Communicatie (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.