Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Marketing en Communicatie (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Ben je geïnteresseerd in de dynamische domeinen van marketing en communicatie? Gedurende deze opleiding krijg je inzicht in wat marketing en communicatie precies inhouden en hoe ze met elkaar verweven zijn. Je verkent theoretische aspecten met betrekking tot de positionering en branding van een organisatie, ontwikkelt een marketingconcept, begrijpt marketingcommunicatie en leert op welke manier je koopgedrag kunt beïnvloeden. Wil je meer kennis vergaren over marktverkenning, marketingconcepten, diverse vormen van marketingcommunicatie, gesprekstechnieken en het opstellen van een mediaplanning? Deze opleiding biedt je de instrumenten om je te ontwikkelen tot een waardevolle professional op het gebied van marketing en communicatie.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je bevoegd om marketing- en communicatietaken binnen een marketing- en communicatie-afdeling doeltreffend uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je bent in staat om marketinginstrumenten toe te passen.
  • Je weet hoe je koopgedrag kunt beïnvloeden.
  • Je hebt inzicht in marketingmanagement.
  • Je bent in staat om marketingbeleid op te stellen.
  • Je weet hoe je doeltreffend communiceert met reclame- en mediabureaus.
  • Je hebt inzicht in gesprekstechnieken.
  • Je hebt inzicht in marketingcommunicatie.
  • Je kunt een marketingcommunicatiestrategie opzetten.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Marketingmanagement en HBO Marketingcommunicatie.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Marketingmanagement en HBO Marketingcommunicatie.

Diploma

De opleiding HBO Marketing en Communicatie (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • HBO Marketing en Communicatie (6 maanden)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

HBO Marketing en Communicatie (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.