Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Marketing en Consumentengedrag (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

De disciplines van marketing en consumentengedrag zijn nauw met elkaar verweven, waarbij de een de ander beïnvloedt. Deze opleiding reikt je de middelen aan om dieper in deze vakgebieden te duiken. Tijdens de opleiding verwerf je inzicht in het consumentengedrag, ontwikkel je de vaardigheid om een marketingconcept op te zetten, leer je strategieën voor marketingcommunicatie te formuleren en ontdek je hoe je koopgedrag kunt beïnvloeden. Ook is er tijdens de opleiding aandacht voor de cultuur van de klant, lifestyle, persoonlijke waarden, marktsegmentatie en marketverkenning.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om marketing en consumentengedrag succesvol toe te passen.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je bent in staat om marketingbeleid op te stellen.
 • Je weet hoe je koopgedrag kunt beïnvloeden.
 • Je bent in staat om marketinginstrumenten toe te passen.
 • Je kunt een analyse van consumentengedrag opstellen.
 • Je hebt inzicht in persoonlijkheid, waarden en lifestyle.
 • Je kunt de relatie tussen attitude en gedrag in kaart brengen.
 • Je kunt een marktonderzoek opzetten.
 • Je weet hoe je onderzoeksresultaten verwerkt.
 • Je kunt onderzoeksresultaten interpreteren.
 • Je hebt inzicht in omgaan met lastige gesprekken.
 • Je bent in staat om effectief te onderhandelen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Consumentengedrag, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Consumentengedrag, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Diploma

De opleiding HBO Marketing en Consumentengedrag (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Marketing en Consumentengedrag (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Marketing en Consumentengedrag (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.