Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Marketing en Internet (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

De digitale markt groeit gestaag, en de activiteiten van internetgebruikers nemen voortdurend toe. Het internet heeft zich ontpopt als een cruciaal middel binnen de marketingwereld. In de hedendaagse samenleving vindt oriëntatie online plaats en wordt ook steeds vaker daadwerkelijk online uitgevoerd. De opleiding HBO Marketing en Internet (1 jaar) biedt inzicht in het samenspel van deze twee elementen. Je verwerft kennis over wat online marketing inhoudt, leert hoe je een effectieve internetcampagne opzet en ontdekt de toepassing van multichannel marketing. Daarnaast duik je dieper in zoekmachinemarketing en krijg je inzicht in het online gedrag van klanten.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je bevoegd om marketing en social media taken binnen een marketingafdeling doeltreffend uit te voeren.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je leert hoe je een marktonderzoek opzet.
 • Je bent in staat om marktverkenning toe te passen.
 • Je hebt inzicht in verkoop via internet.
 • Je kunt sturen op het online klantproces.
 • Je leert hoe je zoekmachinemarketing kunt toepassen.
 • Je hebt inzicht in online advertising.
 • Je kunt het rendement van online marketing berekenen.
 • Je leert hoe je multichannel marketing kunt toepassen.
 • Je bent in staat om een organisatiestrategie op te stellen.
 • Je leert hoe je internetcampagnes kunt opzetten.
 • Je krijgt inzicht in online marketing.
 • Je bent in staat om te werken met de internetscorecard.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Online Marketing, HBO Marktonderzoek en HBO E-commerce en E-business.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Online Marketing, HBO Marktonderzoek en HBO E-commerce en E-business.

Diploma

De opleiding HBO Marketing en Internet (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Marketing en Internet (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Marketing en Internet (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.