Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Marketing en Productmanagement (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Een boeiende functie als productmanager biedt een veelzijdig perspectief binnen een organisatie. Productmanagement omvat diverse aspecten, waarbij de productmanager verantwoordelijk is voor marketing, productontwikkeling, logistiek, kwaliteit en communicatie. Deze opleiding belicht uitgebreid al deze facetten en is niet alleen relevant voor marketeers, maar ook voor professionals uit andere vakgebieden en medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij productmanagement.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je bevoegd om marketingtaken binnen een organisatorische afdeling doeltreffend uit te voeren.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je krijgt inzicht in productmanagement.
 • Je leert hoe je een productstrategie kunt opstellen.
 • Je bent in staat om de marketingmix toe te passen.
 • Je hebt inzicht in het productontwikkelingsproces.
 • Je bent in staat om marktsegmentatie toe te passen.
 • Je leert hoe je productportfolioanalyses opstelt.
 • Je hebt inzicht in vormen van marktanalyses.
 • Je kunt een processchema opzetten.
 • Je bent in staat om marketinginstrumenten toe te passen.
 • Je leert hoe je onderzoekresultaten kunt interpreteren.
 • Je kunt procesmatig werken.
 • Je bent in staat om een informatieplan op te stellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Productmanagement, HBO Procesmanagement en HBO Marktonderzoek.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Productmanagement, HBO Procesmanagement en HBO Marktonderzoek.

Diploma

De opleiding HBO Marketing en Productmanagement (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Marketing en Productmanagement (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Marketing en Productmanagement (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.