Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Marketing en Sales (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om je kennis en inzicht te vergroten op het gebied van marketing en sales? Deze opleiding biedt een uitgebreide toolkit om je te ontwikkelen in beide vakgebieden. In de loop van zes maanden verken je sales- en accountmanagement, leer je de toepassing van marktverkenning en marktsegmentatie, en verdiep je je in de theorieën achter verkoopprocessen, relatiebeheer en salesmanagement. Belangrijke begrippen zoals accountmanagement en het beïnvloeden van koopgedrag worden grondig behandeld. Naast theoretische kennis ligt de focus ook sterk op praktijkopdrachten die zijn afgestemd op jouw organisatie en specifieke situatie.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je bevoegd om marketing- en salestaken binnen een marketing- en salesafdeling doeltreffend uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je bent in staat om marketingbeleid op te stellen.
  • Je weet hoe je verkooptechnieken kunt toepassen.
  • Je hebt inzicht in marketingmanagement.
  • Je bent in staat om de relatiemanagement toe te passen.
  • Je bent in staat om marketinginstrumenten toe te passen.
  • Je weet hoe je koopgedrag kunt beïnvloeden.
  • Je weet hoe je een verkoopproces toepast.
  • Je hebt inzicht in sales- en accountmanagement.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Marketingmanagement en HBO Sales- en Accountmanagement.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Marketingmanagement en HBO Sales- en Accountmanagement.

Diploma

De opleiding HBO Marketing en Sales (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • HBO Marketing en Sales (6 maanden)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

HBO Marketing en Sales (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.