Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Marketingmanagement (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Een marketeer vervult een verantwoordelijke rol, waarin de dynamiek van marketing de afgelopen jaren sterk is toegenomen. Internationalisering van verkoop komt steeds vaker voor, wat extra expertise en vaardigheden vereist van marketeers. Deze opleiding behandelt alle facetten van marketing en is niet alleen relevant voor marketeers, maar ook voor medewerkers die zowel direct als indirect betrokken zijn bij marketingprocessen.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je bevoegd om marketingtaken binnen een organisatorische afdeling doeltreffend uit te voeren

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je leert hoe je kunt sturen op KPI’s.
 • Je leert hoe u onderzoeksresultaten verwerkt.
 • Je leert hoe je procesbeschrijvingen kunt opstellen.
 • Je leert hoe je marketingbeleid op kunt stellen.
 • Je bent in staat om marketinginstrumenten toe te passen.
 • Je kunt doelgericht presenteren.
 • Je bent in staat om effectief te sturen op een planning.
 • Je hebt inzicht in marketingmanagement.
 • Je hebt inzicht in marktanalyses.
 • Je bent in staat om marktsegmentatie toe te passen.
 • Je hebt inzicht in procesmanagement.
 • Je kunt managementmodellen toepassen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Marktonderzoek, HBO Procesmanagement en HBO Marketingcommunicatie.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Marketingmanagement, HBO Marktonderzoek, HBO Procesmanagement en HBO Marketingcommunicatie.

Diploma

De opleiding HBO Marketingmanagement (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Marketingmanagement (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Marketingmanagement (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.