Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Strategische Marketing (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Ben je geïnteresseerd in het waarborgen van de langdurige waarde van jouw merk of product voor jouw doelgroep? Dat is precies waar strategische marketing zich op richt. Het doel is ervoor te zorgen dat jouw product of dienst in de ogen van klanten of potentiële klanten onderscheidend en waardevol is ten opzichte van concurrenten of andere producten in dezelfde markt. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor het omzetten van de strategie van jouw organisatie naar een doordacht strategisch marketingplan.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om strategische marketing succesvol toe te passen.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je bent in staat strategische marketingdoelstellingen te formuleren.
 • Je weet hoe je een strategisch marketingplan kunt opstellen.
 • Je kunt een portfolioanalyse uitwerken.
 • Je hebt inzicht in marketingcommunicatie.
 • Je weet hoe je doeltreffend communiceert met reclame- en mediabureaus.
 • Je kunt een marketingcommunicatiestrategie opzetten.
 • Je kunt een marktonderzoek opzetten.
 • Je weet hoe je onderzoeksresultaten verwerkt.
 • Je kunt onderzoeksresultaten interpreteren.
 • Je hebt inzicht in omgaan met lastige gesprekken.
 • Je bent in staat om effectief te onderhandelen.
 • Je bent in staat om effectief te presenteren.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Strategische Marketing, HBO Marketingcommunicatie, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Strategische Marketing, HBO Marketingcommunicatie, HBO Marktonderzoek en HBO Communicatie en Beïnvloeden.

Diploma

De opleiding HBO Strategische Marketing (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Strategische Marketing (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Strategische Marketing (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.