Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Marketing en Sales (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Ontdek een boeiende positie als commercieel medewerker binnendienst en zoek uitdagingen als accountmanager. De opleiding MBO Marketing en Sales biedt de essentiële tools om succesvol te zijn in deze functies. Deze opleiding is op maat gemaakt voor professionals in marketing en sales die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen binnen het vakgebied van marketing en sales. Tijdens deze opleiding komen onderwerpen aan bod, zoals de marketingmix, onderhandelen, opstellen van een verkoopplan, product- en prijsbeleid, offreren en contracteren.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om marketing en sales effectief toe te passen binnen een organisatie.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je kunt zelfstandig een concurrentieanalyse opstellen.
 • Je leert hoe je een projectplan kunt opstellen.
 • Je krijgt inzicht in relatiebeheer.
 • Je hebt inzicht in het opstellen van een SWOT-analyse.
 • Je leert hoe je verkooptechnieken kunt toepassen.
 • Je kunt zelfstandig een marktonderzoek opzetten.
 • Je bent in staat om product- en prijsbeleid toe te passen.
 • Je weet hoe je een projectplanning op kunt stellen.
 • Je kunt effectief offreren en contracteren.
 • Je leert hoe je effectief kunt onderhandelen.
 • Je kunt commerciële berekeningen maken.
 • Je leert hoe je promotie kunt toepassen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MBO Basiskennis van marketing, MBO Salesmanagement, MBO Werken in Projecten en MBO Marketingmanagement.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MBO Basiskennis van marketing, MBO Salesmanagement, MBO Werken in Projecten en MBO Marketingmanagement.

Diploma

De opleiding MBO Marketing en Sales (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • MBO Marketing en Sales (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

MBO Marketing en Sales (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.