Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Marketingmanagement (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

In de wereld van marketingmanagement doen zich voortdurend nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen voor. Het betreden van nieuwe markten of het introduceren van innovatieve producten zijn slechts enkele illustraties hiervan. MBO Marketingmanagement biedt de nodige inzichten en vaardigheden om deze processen op succesvolle wijze te doorlopen. Deze opleiding is specifiek ontworpen voor marketingprofessionals en teamleiders die hun kennis van marketingmanagement verder willen verdiepen. Tijdens deze opleiding ga je de basiskennis van marketing vertalen naar het uitwerken van marketingplannen, SWOT-analyses, promotieplannen en commerciële berekeningen.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je bevoegd om marketingtaken binnen een organisatorische afdeling doeltreffend uit te voeren.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je bent in staat om een concurrentieanalyse te maken.
 • Je krijgt inzicht in marketingmanagement.
 • Je hebt inzicht in het opstellen van een marketingplan.
 • Je kunt verkooptechnieken toepassen.
 • Je bent in staat om SWOT op te stellen.
 • Je kunt het consumentengedrag analyseren.
 • Je bent in staat om de marketingmix toe te passen.
 • Je leert hoe je promotie kunt toepassen.
 • Je leert hoe je een integrale kostprijs kunt berekenen.
 • Je hebt inzicht in het opstellen van een kosten- en batenanalyse.
 • Je bent in staat om doelgericht relatiebeheer toe te passen.
 • Je kunt SMART doelstellingen formuleren.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MBO Basiskennis van marketing, MBO Marketingmanagement, MBO Werken in Projecten en MBO Salesmanagement.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MBO Basiskennis van marketing, MBO Marketingmanagement, MBO Werken in Projecten en MBO Salesmanagement.

Diploma

De opleiding MBO Marketingmanagement (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • MBO Marketingmanagement (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

MBO Marketingmanagement (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.