Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Marketingmedewerker (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Ben je op zoek naar een stimulerende en fascinerende rol als marketingmedewerker? Wil jij jou expertise op het gebied van marktonderzoek, social media en promotieactiviteiten vergroten? Het werk binnen de dynamische wereld van marketing vereist specifieke kennis en vaardigheden. Deze opleiding is op maat gemaakt voor marketingprofessionals met een praktische instelling die hun begrip van marketingmanagement willen verdiepen en uitbreiden. Tijdens de opleiding komen onderwerpen aan bod, zoals de marketingmix, consumentengedrag, marktontwikkelingen, prijsbeleid, promotie en productbeleid.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om marketingtaken binnen een organisatorische afdeling doeltreffend uit te voeren.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het marketingdomein.

Leerdoelen

 • Je bent in staat om marktonderzoek uit te voeren.
 • Je hebt inzicht in marktontwikkelingen.
 • Je krijgt inzicht in de marketingmix.
 • Je leert hoe je doelen SMART kunt formuleren.
 • Je kunt een marketingboodschap formuleren.
 • Je bent in staat om product- en prijsbeleid toe te passen.
 • Je leert hoe je effectief kunt communiceren.
 • Je krijgt inzicht in de technologische ontwikkelingen.
 • Je bent in staat om een concurrentieanalyse te maken.
 • Je hebt inzicht in werken in projecten.
 • Je leert hoe je het 7S-model kunt toepassen.
 • Je leert hoe je kunt werken klantinformatie.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MBO Basiskennis van marketing, MBO Management en Organisatie, MBO Werken in Projecten en MBO Communicatieve vaardigheden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MBO Basiskennis van marketing, MBO Management en Organisatie, MBO Werken in Projecten en MBO Communicatieve vaardigheden.

Diploma

De opleiding MBO Marketingmedewerker (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • MBO Marketingmedewerker (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

MBO Marketingmedewerker (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.