Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Eventmanagement (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Een MHBO Praktijkcursus dient als een perfecte brug van MBO naar HBO en legt een stevige basis voor verdere studie op HBO-niveau. Het programma vertoont grotendeels gelijkenissen met het MBO-programma, maar omvat extra opdrachten ter voorbereiding op het HBO-niveau.

Ben je gepassioneerd door het organiseren en coördineren van evenementen? Wil je graag een rol spelen bij het succesvol laten verlopen van diverse gelegenheden? Het effectief organiseren van evenementen vereist een goed ontwikkeld organisatietalent. Deze opleiding biedt de mogelijkheid om essentiële vaardigheden te verwerven, zoals effectieve communicatie met artiesten, beveiligers, vervoerders en leveranciers. Je leert de kunst van plannen, organiseren en werken met gedetailleerde draaiboeken en strakke tijdschema’s. Een unieke gelegenheid om je passie voor organiseren om te zetten in concrete expertise en bij te dragen aan het succes van diverse evenementen.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je bevoegd om marketingtaken binnen een organisatorische afdeling doeltreffend uit te voeren.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen evenementenmanagement.

Leerdoelen

 • Je leert hoe je een evenementendraaiboek op kunt stellen.
 • Je krijgt inzicht in de kwaliteitsborging bij evenementen.
 • Je bent in staat om klantgericht te werken.
 • Je krijgt inzicht in de organisatie van evenementen.
 • Je hebt inzicht in de inhoud van een project.
 • Je bent in staat om een projectplanning op te stellen.
 • Je hebt inzicht in marktontwikkelingen.
 • Je bent in staat om een concurrentieanalyse te maken.
 • Je hebt inzicht in de communicatie bij evenementen.
 • Je weet hoe je kunt gaan onderhandelen.
 • Je hebt inzicht in de marketingmix.
 • Je bent in staat om met medewerkers een kritiekgesprek te voeren.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MHBO Evenementenorganisatie, MHBO Werken in Projecten, MHBO Basiskennis van Marketing en MHBO Communicatieve vaardigheden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MHBO Evenementenorganisatie, MHBO Werken in Projecten, MHBO Basiskennis van Marketing en MHBO Communicatieve vaardigheden.

Diploma

De opleiding MHBO Eventmanagement (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • MHBO Eventmanagement (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

MHBO Eventmanagement (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.