Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Eventmanagement (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Een MHBO Praktijkcursus dient als een perfecte brug van MBO naar HBO en legt een stevige basis voor verdere studie op HBO-niveau. Het programma vertoont grotendeels gelijkenissen met het MBO-programma, maar omvat extra opdrachten ter voorbereiding op het HBO-niveau.

Als je enthousiast bent over het coördineren van activiteiten en graag betrokken wilt zijn bij het opzetten van evenementen, dan is deze kans iets voor jou! Het succesvol laten verlopen van evenementen vereist een talent voor organisatie. Je wordt betrokken bij het communiceren met artiesten, beveiligers, vervoerders en leveranciers, waarbij je essentiële vaardigheden ontwikkelt in het plannen, organiseren en werken met gedetailleerde draaiboeken en strakke tijdschema’s. Deze opleiding biedt een unieke kans om jouw organisatorische talenten te ontwikkelen en toe te passen op de dynamische wereld van evenementenplanning.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om zelfstandig evenementen te gaan organiseren.

Leerdoelen

  • Je bent in staat om een evenementenplanning op te stellen.
  • Je kunt sturen op beheeraspecten van een evenement.
  • Je leert hoe je een evenementendraaiboek op kunt stellen.
  • Je hebt inzicht in de inhoud van een evenement.
  • Je bent in staat om klantgericht te werken.
  • Je krijgt inzicht in de kwaliteitsborging bij evenementen.
  • Je bent in staat om SMART doelen te formuleren.
  • Je krijgt inzicht in de organisatie van evenementen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Evenementenorganisatie en MHBO Werken in Projecten.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Evenementenorganisatie en MHBO Werken in Projecten.

Diploma

De opleiding MHBO Eventmanagement (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MHBO Eventmanagement (6 maanden)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MHBO Eventmanagement (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.