Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Post-HBO Senior Business Management (1 jaar)

 2.199,00

Exclusief btw

Wil je je zakelijke expertise naar een strategisch niveau tillen? De Post-HBO Senior Business Management opleiding biedt de kans om diepgaand inzicht te verwerven in het ontwikkelen van strategisch beleid, het analyseren van bedrijfsprocessen en het formuleren van verbetervoorstellen. Naast deze facetten omvat de opleiding onderwerpen als organisatiecockpit, supply chain management, risicomanagement, procesbeheersing, kernwaarden van een organisatie, veranderstrategieën en intelligente logistieke concepten. Praktijkgerichte opdrachten stellen je in staat om de opgedane kennis direct toe te passen in je eigen werkomgeving. Door deze opleiding te volgen, ben je in staat om op een doeltreffende wijze strategisch business management toe te passen.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om strategische managementaken binnen een organisatie doeltreffend uit te voeren.

Deze leergang met vier modules biedt een volledig inzicht in alle basisaspecten van het vakgebied en behandelt tevens onderwerpen die van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn voor het uitoefenen van functies binnen het business management domein.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in visie, missie en strategie.
 • Je weet hoe je een organisatiedashboard kunt inrichten.
 • Je kunt op sturen op key-performance.
 • Je kunt op sturen op procesoptimalisatie.
 • Je bent in staat om strategische alternatieven te ontwikkelen.
 • Je bent in staat om veranderstrategieën toe te passen.
 • Je weet hoe je changemanagement kunt toepassen.
 • Je weet hoe je om kunt gaan met weerstanden.
 • Je kunt effectief sturen op verbetertrajecten.
 • Je hebt inzicht in leiderschap en verandermanagement.
 • Je bent in staat om psychologie in leiderschap toe te passen.
 • Je weet welke stijlen van leiderschap je toe kunt passen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: Post-HBO Strategic Management, Post-HBO Changemanagement, Post-HBO Strategic Process Management, Post-HBO supply Chain Management.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: Post-HBO Strategic Management, Post-HBO Changemanagement, Post-HBO Strategic Process Management, Post-HBO supply Chain Management.

Diploma

De opleiding Post-HBO Senior Business Management (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • Post-HBO Senior Business Management (1 jaar)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 2.199,00


Exclusief btw

Post-HBO Senior Business Management (1 jaar)
 2.199,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.