Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Post-HBO Senior Strategic Marketing & Sales (6 maanden)

 1.199,00

Exclusief btw

Beschik je al over een aanzienlijke hoeveelheid kennis op het gebied van marketing en sales en ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van je expertise op post-hbo niveau? Wil je bijvoorbeeld meer weten over DSCM in relatie tot de logistieke keten, of ben je op zoek naar inzichten met betrekking tot het toepassen van SCOR, E-commerce en E-business? Deze opleiding biedt verdieping op het reeds verworven hbo-niveau en ervaring binnen deze vakgebieden. Tijdens de opleiding komen begrippen als marktanalyse, productontwikkeling, Supply Chain Management en E-commerce aan bod. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om performancemanagement te sturen, een strategisch marketingplan op te stellen en verschillende bedrijfsprocessen te analyseren.

Door het opzetten van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) breng je direct de geleerde kennis in de praktijk. Veel deelnemers hebben deze opleiding met succes doorlopen. Na afronding van dit programma ben je in staat om marketing- en salestaken op strategisch niveau binnen een marketing- en salesorganisatie doeltreffend uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in leiderschap en verandermanagement.
  • Je kunt sturen op key-performance.
  • Je weet hoe je changemanagement kunt toepassen.
  • Je bent in staat om SCOR toe te passen.
  • Je hebt inzicht in kritische succesfactoren binnen marketing en sales.
  • Je kunt sturen op performancemanagement.
  • Je weet hoe je product development succesvol toe kunt passen.
  • Je bent in staat om effectief marketingcommunicatie toe te passen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: Post-HBO Strategic Marketing Management en Post-HBO Strategic Chain Management.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: Post-HBO Strategic Marketing Management en Post-HBO Strategic Chain Management.

Diploma

De opleiding Post-HBO Senior Strategic Marketing + Sales (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • Post-HBO Senior Strategic Marketing + Sales (6 maanden)
Gedurende de opleidingsperiode werk je aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw beheersing van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je deze opleiding met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.199,00


Exclusief btw

Post-HBO Senior Strategic Marketing & Sales (6 maanden)
 1.199,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.